Inloggen

Statuu Studies lanceert nieuwe website!

nieuws 19 februari 2014 OM 18:44
Statuu Studies lanceert nieuwe website!

Terwijl blok 3 inmiddels is begonnen en de tentamentrainingen Micro-Economie, Financial Accounting en Strafrecht achter de rug zijn, is Statuu Studies druk bezig geweest.

Allereerst kunnen we terugkijken op een fantastisch eerste semester, vooral de laatste periode was het enthousiasme erg groot. Maar liefst 25% van de tweedejaars studenten van de Economie faculteit volgde een tentamentraining Econometrie, en ook waren er 50 eerstejaars die een steuntje in de rug kregen bij de vakken Micro-Economie en Financial Accounting. Tevens waren de eerste tentamentrainingen op de Rechten faculteit een feit!

Buiten de vele positieve reacties op de tentamentraining waren er ook mindere reacties over onze website en het inschrijfsysteem. Statuu Studies heeft hier afgelopen maanden hard aan gewerkt en presenteert dan ook met trots de nieuwe website en het nieuwe (iDeal) inschrijfsysteem.

Wij hopen dat jullie de nieuwe website als prettig ervaren en staan altijd open voor opmerkingen, suggesties of vragen.

Deel deze pagina

Kies een studie Kies een vak

Like en win!

Like de Statuu Studies Facebook pagina en maak kans op een gratis cursus!
Ik ben zeer tevreden over Statuu Studies. De goed verzorgde, interactieve en begrijpelijke training, was een perfecte voorbereiding voor mijn tentamen Mathematics
© 2013 - 2019 Statuu Studies | algemene voorwaarden | partner van WeTeach