Inloggen

Nieuw studiejaar, nieuwe trainingen!

nieuws 20 oktober 2015 OM 17:01
Nieuw studiejaar, nieuwe trainingen!

Ook dit studiejaar zal Statuu Studies de studenten weer goed voorbereiden op de tentamens! Dit jaar trappen we af met tentamentrainingen in Mathematics en MDE voor de eerstejaars en Corporate Finance voor de tweedejaars studenten.

De training MDE zal gegeven worden door Chris Theil, inmiddels masterstudent aan de Universiteit van Cambridge nadat hij vorig jaar cum laude was afgestuurd aan de UU. Zijn MDE training is altijd populair geweest onder studenten aangezien hij een geweldig overzicht kan geven van alle abstracte materie die bij MDE aan bod komt. De andere training voor de eerstejaars economie studenten staat in het teken van de end term mathematics. Maaike zal dit vak verzorgen, een ervaren docent die inmiddels is afgestudeerd in Econometrie! Tot slot zullen er twee trainingen gegeven worden in Corporate Finance, een lastig tweedejaars vak. Fabienne gaat deze trainingen geven, zelf behaalde zij dit vak ooit met een 9,5!

Natuurlijk is de beroemde tentamenhandleiding aanwezig bij elke training! Hierin staat een handige uiteenzetting van de studiestof met  toegepaste voorbeeld- en belangrijke tentamenopgaven. 

Deel deze pagina

Kies een studie Kies een vak

Like en win!

Like de Statuu Studies Facebook pagina en maak kans op een gratis cursus!
Ik ben zeer tevreden over Statuu Studies. De goed verzorgde, interactieve en begrijpelijke training, was een perfecte voorbereiding voor mijn tentamen Mathematics
© 2013 - 2019 Statuu Studies | algemene voorwaarden | partner van WeTeach