Inloggen

De examentrainingen staan online!

nieuws 07 maart 2014 OM 14:46
De examentrainingen staan online!

De examentrainingen van StatUU middelbaar staan online. Statuu middelbaar is onder de naam Statuu Studies actief op de Universiteit van Utrecht en is inmiddels zelfs de grootste en best beoordeelde tentamentraining aanbieder van de faculteit Economie. 

Aangezien wij merken dat onze leermethodes erg goed aanslaan, passen wij deze kennis ook toe door het aanbieden van eindexamentrainingen. Deze trainingen bevatten slechts de vakgebieden die wij goed beheersen en waar wij ervaren in zijn : wiskunde A/B, economie en M&O.

Op basis van de voorgeschreven examenstof door  het College voor Examens maken wij onze examenhandleiding. Hierin is de stof uiteengezet, worden voorbeeldopgaven behandeld en oude examenvragen uitgewerkt. Deze examenhandleiding, op onderwerp geordend, kan voor de examenkandidaten ook uitstekend dienen als naslagwerk tijdens het leren.

Als extra voor de examenleerlingen, buiten de nuttige examentraining en de examenhandleiding, geven wij hen de mogelijkheid thuis de lastige onderdelen nog eens te bekijken door middel van videotutorials (voorbeeld : http://www.youtube.com/watch?v=TiHM-zyj10g&list=HL1382302916 ). Ook zijn wij dagelijks actief op Facebook, zodat studenten na de cursus makkelijk vragen kunnen stellen en de ervaring leert ons, dat zij dit als prettig ervaren. Op deze manier geven wij de leerlingen persoonlijke aandacht tot aan het examen. De docenten zijn ouderejaars, dan wel afgestudeerden in de vakken die zij doceren. Bovendien hebben zij allen ervaring met het lesgeven op de universiteit en/of al eerder examentraining gegeven. 

Voor meer informatie, vragen of reservering kunt u ten alle tijden mailen naar info@statuu.nl,  ons telefonisch benaderen op 06-18981469 of via de website inschrijven www.statuu.nl/cursussen. 

Deel deze pagina

Kies een studie Kies een vak

Like en win!

Like de Statuu Studies Facebook pagina en maak kans op een gratis cursus!
Ik ben zeer tevreden over Statuu Studies. De goed verzorgde, interactieve en begrijpelijke training, was een perfecte voorbereiding voor mijn tentamen Mathematics
© 2013 - 2019 Statuu Studies | algemene voorwaarden | partner van WeTeach